Wij zijn Tim & Michael, samen vormen we Plaatgraag. Vinyl is ons format!

Plaatjes draaien zit reeds 25 jaar in onze vingers, we leveren muzikaal vermaak en oorstrelende sonische geneugtes op jouw evenement. Recepties, bedrijfsfeesten, trouwfeest, bbq, beurzen, rommelmarkten, ... Dit kan met eigen geluidsinstallatie tot 250 man.

We houden ervan om je te verrassen met authentieke muziek. Door met vinyl te spelen maken we tijdens de weken voor jouw evenement een aangepaste selectie, dit in kort overleg met jouw voorkeuren. Er rest dus niet veel ruimte voor verzoekjes ter plekke.

De speurtocht naar muziek die ons kan bekoren kent geen einde. Onze interne keuken bestaat uit warmte en passie met onder meer invloeden van soul, latin- en afrobeat en folk. Gezouten met hip-hop, breakbeats en electronica. De peper halen we bij steviger werk eerder gericht op de dansvloer. Funk, Groove, Disco, House, R&B en zeer zeker 80’s synthpop.

Onze voorkeur naar nostalgie en vergeten nummers die nog ergens diep in ons collectief geheugen zitten is steeds aanwezig. Een knipoog naar de cinéma, zonnige rustpunten met wat chille lounge of een ludieke noot voor wie het niet ontgaat. Dans of droom, dat is Plaatgraag!

Voor wie op zoek is naar een traditioneel trouwfeest met draaiende witte servetten raden we aan nog even verder te zoeken.

 

Contacteer ons graag voor info of boeking.